TV & RADIO
PRODUKTION

Under de senaste åren har jag arbetat i flera projekt bakom kameran, i spännande roller och med program som har syftat till folkbildning om antingen politik eller vetenskap.


2019 och 2017 var jag producent respektive redaktör på programmet Nobelstudion på Sveriges Television, ett program som på ett lättfattligt sätt beskriver Nobelprisbelönade upptäckter.


Under 2018 och 2019 arbetade jag på satirprogrammet Svenska Nyheter för att ta fram faktagranskade ämnen och samhällsproblem, som skulle rannsakas med ett komiskt förstoringsglas. Till exempel lyfte vi ämnen som den svenska skattepolitiken, bostadsmarknaden, skolsystemet och problemet med spelberoende.


För Sveriges Radio har jag under åren producerat ett tiotal Sommar i P1, alla unika och spännande processer där jag har hjälpt en rad offentliga personer att berätta sin historia, bl a Daniel Sachs, vd Proventus, Ebba Lindsö, dåvarande vd Svenskt Näringsliv, Vicky Ax:son Johnson, ordförande Nordstiernan, Tina Ahlin, artist, och Anton Abele, Sveriges yngsta riksdagsledamot.