top of page
Åsa Julin  |  Journalist Moderator Producent
Åsa Julin  |  Journalist Moderator Producent
Åsa Julin  |  Journalist Moderator Producent
Åsa Julin  |  Journalist Moderator Producent
MODERATOR: Galleri

MODERATOR

Många år som TV-programledare har också gett mig verktyg för fullt fokus och närvaro på scenen. Jag har lett många hundra evenemang, ofta stora och med komplexa ämnen i fokus. Jag ser till att hålla ihop arrangemanget och få diskussionerna att bli klargörande, levande och intressanta. Publiken är för mig alltid i fokus och jag verkar gärna för att också bjuda in den i samtalet.

MODERATOR: Text
Logo_bildspel2.jpg

”Åsa Julin är en skicklig och påläst moderator som alltid lyckas skapa goda förutsättningar för en givande diskussion på scen. Hon tar uppdraget på allvar, men gör det med lätt hand vilket skapar en inbjudande atmosfär. TCO  har anlitat henne vid flera tillfällen och vi har varit mycket nöjda”.

Lisa Wärn
Kommunikationschef
TCO

Logo_bildspel5.jpg

"Åsa är en kunnig moderator som ställer panelen i förgrunden och sig själv i bakgrunden."

Harry Flam
Ordförande
Finanspolitiska Rådet

Logo_bildspel14.jpg

"Åsa Julin stora tillgång som moderator är hennes förmåga att skapa en atmosfär på scenen där alla känner sig hörda , sedda och får tala till punkt. Det leder till att talarna får fram sina budskap och publiken går därifrån med en större förståelse, trots att ämnena ofta kan vara både komplexa och svåra att greppa."

Björn Anderberg
Redaktör
Aktuell Hållbarhet

Logo_bildspel_lin.jpg

”Jag har fler gånger medverkat vid evenemang som Åsa modererat, och varje gång har varit ett nöje. Oavsett ämne, har hon månat om att läsa in sig på området. Hon har en förmåga att på en och samma gång ställa utmanande frågor och samtidigt skapa en familjär atmosfär. Det har åtminstone gett mig, som talare, utmärkta förutsättningar att prestera bra”.

Gissur Erlingsson
Biträdande professor
Linköpings Universitet

MODERATOR: Omdömen
bottom of page